sint. Eustatius - Reisverslag uit Philipsburg, Sint Maarten van Wouter, Maaike, Kas, Tess en Liss Waal - WaarBenJij.nu sint. Eustatius - Reisverslag uit Philipsburg, Sint Maarten van Wouter, Maaike, Kas, Tess en Liss Waal - WaarBenJij.nu

sint. Eustatius

Blijf op de hoogte en volg Wouter, Maaike, Kas, Tess en Liss

18 April 2018 | Sint Maarten, Philipsburg

hallo ik ben tess. ik zit op sint. Eustatius.

Ik kan hier zwemmen. er is hier een vulkaan. Wij zijn al twee keer de vulkaan op geklommen

Ik heb al vriendinen op school.

Mijn vriendin heet era . je kan hier heel veel ijsjes eten. ik heb 1 keer met mijn kleren ge zwommen in de zee. ik heb ge zwommen in de zee met mijn kleren aan heb ik ge zwommen met era en Liss en hebiba. er zijn hier kleine golfen en soms grooten golfen

Liss schrijft ook een stukje:

mijn sat vat cat yg mbt cds ytf klik jhr trf Dew Lissbgvr dswaq

• 19 April 2018 - 08:22

Opa En Oma.:

Dag Waaltjes.
    Mooi verhaaltje hoor Tess en Liss
    Maar waarom ga je met jouw kleren aan zwemmen.
    Was het zo koud die dag.?
    Mooie foto's bij het kanon, dat is toch geen echt kanon?
    Ik hoor het wel even van jullie.
    Groetjes en liefs van Opa en Oma

• 19 April 2018 - 08:23

O-Ma-rijke:

Jullie maken me wel heel erg nieuwsgierig met die leuke verhalen
    gelukkig kom ik binnenkort
    Tot mei

kusjes van Oma

• 19 April 2018 - 09:28

Simone De Waal:

Hallo Lieve Tess en Liss,
    Wauw wat super zeg! Ik ben wel jaloers op jullie hoor. En wat fijn dat je al zoveel vriendinnen hebt. Ik hoor ook dat het engels supergoed gaat. Als je weer in Nederland bent kun je misschien donna wel helpen met haar huiswerk.
    We zijn ontzettend trots op jullie. Heel veel liefs ook aan Papa Mama en Kas.

• 19 April 2018 - 18:34

Tineke:

Hallo Tess , wat fijn om een verhaaltje van jou te lezen . En dat je vriendinnetjes hebt waarmee je gaat zwemmen en spelen.
    Een dikke knuffel voor jullie allemaal van mij en badmuts ❤

Wouter, Maaike, Kas, Tess en Liss

Wij gaan samen een een avontuur aan! Na een spontane sollicitatie, wikken/ wegen, op onderzoek gaan, knoop doorhakken, huis verkopen en afscheid nemen.... wonen wij vanaf januari 2018 op St Eustatius! Wouter gaat lesgeven op ' the Golden Rockschool'​, de kinderen zullen naar dezelfde school gaan en Maaike gaat eerst relaxen!

Actief sinds 08 Jan. 2020